Не сте влезли в системата. Вход!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Категории
Раздели
Сподели

Рекламация
Рекламация

В случай че доставените продукти не са дефектни и съответстват на поръчаните

Клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 5 работни дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Транспортните разходи необходими за връщане на закупената стока са за сметка на клиента. Транспортните разходи, които клиентът е заплатил за да му бъде доставена стоката няма да му бъдат възстановени.

В случай на доставена дефектна стока

"Чл. 11. В случай на доставена дефектна стока, клиентът има право на рекламация.

Чл. 11.1. Дефектна стока съгласно предходния член е стока, която не притежава описаните в сайта характеристики.

Чл. 11.2. Изявлението за разваляне на договора за покупко-продажба следва да бъде извършено в писмена форма на e-mail orders@phototab.bg или по пощата, адресирано до офиса на "Фототаб" ЕООД, не по-късно от 10 дни от датата на получаване на стоката.

Чл. 11.3. При разваляне по предходния член, клиентът се задължава да върне стоката в срок до 30 дни от датата, на която същият е упражнил правото си на разваляне в офиса на "Фототаб" ЕООД, находящ се в гр. Пловдив, ул. "Родопи" 129 ет. 1. Транспортните разходи необходими за връщане на закупената стока са за сметка на клиента.

Чл. 11.4. Клиентът се задължава да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 11.3.

Чл. 11.5. В случай че клиентът упражни правото си на разваляне по чл. 11., "Фототаб" ЕООД се задължава да отстрани дефектите на стоката или да възстанови на клиента в пълен размер заплатената от него сума за закупуване на съответната стока, но не и сумата, заплатена за транспортни разходи за доставянето на стоката, в срок до 30 дни от датата на получване на дефектната стока от клиента."

Общи условия за използване на сайта PhotoTab.bg