Не сте влезли в системата. Вход!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Категории
Раздели
Сподели

Партньори
Партньори на ФотоТаб

За перфектното отпечатване на авторските фотографии ФoтоТаб разчита изключително на Epson - мастилено струйни принтери и мастила, Katana - професионалните инк-джет медии, и Hahnemühle - висш клас артистични медии за дигитален печат.

Мастилено струйните принтери на Epson от серията Stylus Pro са предпочитани от професионалистите в цял свят за печат на цветни проби, фотографии, репродукции, сублимационни трансфери, постери, интериорна графика. Серията принтери Epson Stylus Pro поставят нови стандарти при цветното възпроизвеждане в областта на комерсиалната фотография и FineArt печата, като могат да се похвалят с изключително постоянство и точност на цветовъзпроизвеждането и покривност на 98% от всички цветове по Pantone. Единадесетте цвята мастило Epson UltraChrome HDR предоставят безотказен професионален резултат и осигуряват широк цветови обхват на печатното устройство, а трите нива на черното + матово черно гарантират перфектна градация на всички нюанси на сивото и плътно черно при отпечатване на черно-бели фотографии. Поддържа печат върху голямо разнообразие от медии (с дебелина до 1,5 мм), включително фото или презентационни матови картони, канава и FineArt хартии.

Hahnemühle е световно отвърдена компания за производство на традиционни и дигитални хартии, основана през 1584 година в Германия. Гамата продукти за FineArt дигитален печат на Hahnemühle включва автентични артистични хартии с различни грамажи и структури, както и няколко вида канава. Всички медии от серията Digital FineArt Collection на Hahnemühle отговарят на най-стриктните изисквания за цветопредаване, контраст, запазване на детайлите и цветовите градации, което осигурява забележителни резултати при печат. Разнообразието от текстури, стриктното придържане към автентичните методи на производство, както и консервационните характеристики правят продуктите уникални.

Професионалните инк-джет медии Katana се произвеждат в Япония и са с качество равностойно на най-високия клас медии и с цена до 50% по-ниска. Всички те се характеризират с изключителна устойчивост на отпечатаните цветове, а благодарение на специалния микропорест повърхностен слой, контактуващ с мастилото, дори и при най-наситени цветове разпечатките изсъхват моментално, цветните пигменти са запечатани и защитени. Отпечатаните изображения са с истинско фотографско качество - впечатляваща рязкост и брилянтни цветове, идентични с получените снимки и портрети по традиционната фото-химична технология.