Не сте влезли в системата. Вход!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Категории
Раздели
Сподели

Концепция
Концепция

Ако трябва да представим PhotoTab.bg с няколко думи, бихме казали, че това е една виртуална галерия за фотографии. Ние обаче си поставяме амбициозната задача да се превърнем в нещо повече от един обикновен интернет сайт или магазин. PhotoTab.bg е създаден с цел да популяризира фотографията в България, да образова във фотографски смисъл обществото, да насърчава креативността на авторите, както и да предоставя възможност на фотографи и любители на фотографското изкуство да споделят и обсъждат творчески виждания и идеи.

Във PhotoTab.bg не се насърчава разпростиращата се в интернет анонимност, предразполагаща към кражби на интелектуална собственост. Апелираме към всички автори да застанат с истинските си имена зад фотографиите си, а ние, екипът на PhotoTab.bg, ще представяме творчеството им и ще защитаваме авторските им права. Поставяме си за цел да осигурим лесна и прозрачна възможност за осигуряване на доходи, така че фотографите да се съсредоточат върху заснемането, а не върху многото технически и финансови проблеми при организиране на изложби, продажбата и цялостното реализиране на творбите им.

Ние работим с марки и партньори, утвърдени на Българския и световен пазар и се стремим да поддържаме най-високо качество при изработката на фотографски отпечатъци, като по този начин се надяваме, че ще удовлетворим изискванията дори и най-претенциозните ни клиенти.

Със закупуването на всяка една авторска фотография, вие давате високата си оценка на талантливите български фотографи, като по този начин ги мотивирате за повече и по-добри резултати, за повече прекрасни оригинални фотографии.

03 Dec, 2012 Екипът на PhotoTab.bg