You are not signed in. Sign in!
You are not registered? Register!
expanded |  BG
Categories
Categories
Share

Shipping
Shipping terms and options

При поръчка на избрана от вас фотография имате възможност да изберете начинa, по който да я получите – на място от офиса на PhotoTab.bg или с доставка от куриерска фирма до избран от вас адрес. Срокът за доставка е 5 (пет) работни дни след потвърждаване на поръчката, освен ако не е посочен друг срок в раздела "Доставка" при конфигуриране на поръчката.

Поръчката се потвърждава след регистриране на плащането (при плащане по банков път или на място в офиса на ФотоТаб) или след телефонен разговор (при плащане с наложен платеж).

Payment
Payment methods

Вариантите за плащане, които може да използвате са:

- наложен платеж – при този метод продуктите, които сте избрали се заплащат в момента на получаването им на представител на куриерска фирма. Изпълнението на вашата поръчка започва след проведен телефонен разговор с лицето, отговарящо за плащането.

- плащане по банков път (банков превод) – при избор на тази опция следва да приведете еобходимата за вашата поръчка сума на банковата сметка на “ФотоТаб” ЕООД. Изпълнението на вашата поръчка започва след получаване на банковия превод.

- на място в офиса на ФотоТаб - при избор на тази опция необходимата сума следва да бъде заплатена от лицето, отговарящо за плащането на място в офиса на ФотоТаб. Изпълнението на вашата поръчка започва след извършване на плащането.